De Florida Bay is een baai die ligt ten zuiden van het vasteland van Florida. Het begint iets ten zuiden van Miami en bevat de eilanden van de Florida Keys. De baai is een deel van het Everglades National park. Het staat daarnaast ook bekend als een goede plek om te vissen. Of je nou een cruise neemt langs de kust of juist de Keys wil bezoeken krijg je zeker de baai te zien. Dit gaat natuurlijk gepaard met een prettig aangenaam subtropisch klimaat. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je geen hotel kan vinden, die zijn er genoeg te vinden in de regio.

De prachtige Keys

In de Florida baai kun je de adembenemende Florida Keys vinden. Een prachtige eilanden groep die bekend staat om zijn vrije en relaxte sfeer. Het is dan ook een populaire bestemming voor de vele toeristen. Het is dan ook een bezoekje meer dan waard. De eilanden groep bevat ongeveer zeventienhonderd eilanden waarvan slecht een paar bewoond zijn. Ze worden grotendeels door middel van bruggen verbonden. De Keys zijn daarnaast niet erg ver weg als je vanuit Miami reist. Keys West is de meest bekende en populaire bestemming. Als je er voor de rust komt kun je het beste op de wat kleinere eilanden van de Keys doen. Je kunt er overigs perfect snorkelen of duiken, maar je kunt er vooral tot rust komen.

Beleef Florida

Als de Florida Bay naar meer smaakt, heeft Florida als staat meer dan genoeg te bieden voor toeristen. Het is een erg bekende en populaire bestemming binnen Amerika. Zijn prachtige stranden, het aangename klimaat en de vele activiteiten. Er is meer dan genoeg te doen in de prachtige Sunshine State. Of je nou voor het strand, de pretparken of de vele golfbanen komt. Je zult je zeker niet vervelen. Het is daarnaast ook aan te raden zelf een auto te huren en op pad te gaan. Als je toch in de buurt van de baai bent. Bezoek dan zeker even Miami of de Everglades. De meeste grote pretparken zijn de vinden om en rond Orlando. Bezoek zeker even Walt Disney World, dit park is zeker een bezoekje waard. Waar wacht je nog op? Ervaar Amerika tot het volste en bezoek Florida.