Denk je eraan om te gaan golfen in Florida? Je zit er zeker goed, de Sunshine State heeft veel te bieden voor golfers. Er zijn veel prachtige golfbanen te vinden in de regio en dit gaat natuurlijk gepaard met een heerlijk aangenaam klimaat. Je kunt in geen enkele andere Amerikaanse staat zoveel golfbanen vinden als in het zuidelijke Florida. Het is daarom een erg populaire bestemming voor zowel amateurs als professionals. Er worden daarnaast jaarlijks ook verschillende grote professionele golftoernooien gehouden. Door het aangename subtropische klimaat kun je er vrijwel het gehele jaar golf spelen. Het is er dan ook mogelijk een golfvakantie te nemen dit in combinatie met een dichtbij gelegen golf accommodatie.

Divers aanbod

De vele golfbanen in de staat zijn onder te verdelen in openbare en privé banen. De meeste golftoeristen gaan naar de openbare banen hier kun je tegen een betaalbare betaling een rondje spelen. De meeste privé banen zijn echte alleen voor leden. Je zult ook geen problemen als je zelf geen golfstokken mee hebt. De meeste banen verhuren zelf altijd wel golf spullen. Je kunt er natuurlijk altijd terecht met je eigen golfclubs. Hou er echter wel rekening met extra kosten als je deze via vliegtuig meeneemt. Veel golfbanen bieden ook accommodaties aan voor de fervente golfers. En sommige hotels bieden ook golf gerelateerde verblijft deals aan. Pluis zeker het aanbod vooraf even door, dit kan erg voordelig uitpakken.

Ervaar Florida

Als je naast het golfen nog op pad gaat is het zeker aan te raden om Orlando of Miami te bezoeken. Als je daarnaast zelf een auto huurt ben je meestal door de vele snelwegen snel ter plek. Voornamelijk Orlando is interessant als je pretparken erg leuk vindt. De stad heeft namelijk meer dan genoeg te bieden qua pret- en waterparken. Bezoek bijvoorbeeld het wereldbekende Walt Disney Resort of juist het indrukwekkende Seaworld Orlando. Zelfs met een last minute naar Florida heb je meer dan genoeg plekken om te bezoeken. Twijfel niet meer, pak je golf spullen en bereid je voor op een unieke golf ervaring.