Op reis naar Florida? Florida is de staat waar de zon altijd schijnt en blinkt tevens uit als veelzijdige staat. Men kan er een strandvakantie afwisselen met pretparkenbezoek. Als men Florida zegt dan mag men zeker dit stukje ongerepte natuur en prachtige omgeving van het Sanibal Island niet vergeten te bezoeken. Sanibal Island is net een prentje uit de boeken. Je vindt er prachtige, witte stranden met palmbomen en veel bloemen en helderblauw water. Sanibel Island is een waar paradijs voor wie echt wil genieten van een strandvakantie.

Het eiland Sanibal: een aards stukje paradijs

Sanibal Island ligt ten zuiden van Fort Myers. Men kan enkel via één weg het eiland bezoeken. De stranden zijn er beroemd omwille van de vele schelpen die men er aantreft. Op de stranden van Sanibal Island kan men tot vierhonderd verschillende soorten schelpen vinden. De stranden zijn als het ware bezaaid met mooie, pastelkleurige, schelpen. Wat is er heerlijker dan een strandwandeling langs de kust en ondertussen genieten van de prachtige schelpen die men vindt op het strand. Je kan er de mooiste zonsondergang bewonderen als

De avond valt.

Sanibal Island is een oase van rust en sereniteit. Je kan er genieten van de zon, zee, strand en ook van het National Wildlife Refuge. In dit dierenreservaat zal men een hoop bijzondere reptielen en vogels kunnen bezichtigen, alsook de dolfijnen groeten.
Verder heeft dit eiland vele uitstekende restaurants en accommodaties waar men kan golfen of tennissen. Men vindt er ook tal van winkels om in alle rust te winkelen en/of te ontspannen.