Trouwen in Las Vegas is té gek en dat is ook wat het juist zo geweldig maakt. Loop de witte kapel met overdadige gouden versieringen binnen. Elvis is de dienstdoende ambtenaar van de burgerlijke stand. De bruid én de bruidegom dragen exact dezelfde kleren als op het moment dat men elkaar ontmoette – drie uur eerder. En dat is nog niet eens extreem voor een Las Vegas huwelijk. Niets is te gek en (bijna) alles is mogelijk.

Trouw op de meest bijzondere locaties

In Las Vegas kun je trouwen tijdens een concert van KISS, gedurende een helikopter rondvlucht en het mooiste van alles is dat je niet hoeft te wachten en dat je niet met een schuin oog wordt aangestaard. Las Vegas is dé plaats voor een huwelijksceremonie zonder grenzen. Je kunt er à la minute trouwen, maar uiteraard is het ook mogelijk om in Las Vegas voor een goed georganiseerde ceremonie te gaan waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. De mogelijkheden zijn divers en gevarieerd. Kies je voor een trouwlocatie met neon verlichting of ga je toch liever voor een romantische buitenkapel met uitzicht op de unieke rotsformaties van de Valley of Fire? Las Vegas heeft diverse mogelijkheden voor een droomhuwelijk. Van prachtige tuinen en meren tot écht romantische plaatsjes goed weggestopt ergens op ‘the Strip’. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremonie bovenop de Eiffeltoren van de Paris Chapel met een geweldig uitzicht over de Strip? Het maakt niet uit of je kiest voor een ‘snel-huwelijk’ dat volgt op dé ontmoeting van je leven in één van de casino’s die de stad rijk is of dat je een weloverwogen stap in je leven bekroond met een boterbriefje. Las Vegas is the-place-to-be.

Wat in geval van spijt?

Ben je tijdens je vakantie in Vegas getrouwd en wordt je de ochtend na die o-zo-geweldig-wilde avond wakker met het gevoel dat je een vreselijke fout hebt gemaakt? Ook dat is geen probleem. Op Rainbow en Washington vindt je het Nevada Divorce Center waar je het huwelijk voor $ 199 net zo eenvoudig weer kunt laten ontbinden.