New York wordt door velen gezien als het centrum van de wereld. Alles wat hier gebeurt is groter en beter dan wat er in de rest van de wereld gebeurt. Daarom is het voor velen ook een droom om minstens eens in het leven de Big Apple te bezoeken. Hier kun je genieten van de indrukwekkende skyline, de wereldberoemde wijken en de sfeer die je alleen uit films kent. Val van de ene verbazing en de ander en waan je voor enkele dagen in het centrum van de wereld. Een voorbeeld van deze voortrekkersrol is Broadway. De plek in New York waar de grootste, de beste en nieuwste musicalproducties zijn te aanschouwen.

Een magische avond op Broadway

Broadway ligt in downtown New York en omvat een groot aantal theaters. Hier kan iedere geïnteresseerde elke dag shows van wereldallure zien. Tientallen musicals met wereldberoemde musicalsterren. De keus omvat klassiekers, maar tevens nieuwe producten. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • The Lion King
  • The Book of Mormon
  • Wicked
  • Les Miserables
  • Matilda

Elke show zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond in Manhattan. De kaartjes voor Broadway en musicals in New York kunnen eenvoudig online gekocht worden.

Wereldberoemde producties

Wanneer je een musical bezoekt op Broadway dan weet je zeker dat het een wereldberoemde productie betreft. Alleen de allergrootste en allerbeste shows kunnen het zich namelijk veroorloven om in één van de ruim 40 grote theaters te staan. Broadway en Musicals in New York staan over het algemeen standaard op het programma van iedere toerist, maar het is dan ook een absolute aanrader om het musicalsfeertje in New York mee te krijgen. Ook op dit vlak is New York namelijk het bruisende centrum van de wereld.