New York City is de stad die nooit slaapt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week: er is altijd wat de zien of te doen in deze metropool. Een bezoek aan New York City staat hoog op het verlanglijstje van ontzettend veel mensen. Kunst, architectuur, historie, sport en het bruisende uitgaansleven: de stad biedt voor ieder wat wils. Bezoek New York City met je hele gezin, of boek een romantisch hotel voor jullie tweetjes. Gezellig shoppen met vriendinnen of een mannenweekend uit: alles is mogelijk. Vergelijk op deze pagina direct reizen naar New York City en boek vandaag nog.

Hop on Hop off-bus

De makkelijkste manier om zoveel mogelijk hoogtepunten in de stad te zien, is door je te laten rondrijden. Kies bijvoorbeeld voor de Hop on Hop off-bustours. Grote blauwe en rode dubbeldekker bussen rijden van de ochtend tot begin van de avond door de New Yorkse straten. Ga als het even kan op het ‘dak’ van de bus zitten: hier heb je een fantastisch zicht op de stad en beleef je een prachtige rit door de stad van gemiddeld 2,5 uur. Kom je langs een bezienswaardigheid waar je graag langer wilt blijven, dan stap je uit en pak je later de volgende bus. Zeker voor wie New York City voor de eerste keer bezoekt, zijn deze bustours een uitkomst.

Kies je bestemming

De stad is zo groot dat er meerdere tourroutes zijn. Zoals de Downtown route, met vertrekpunt Time Square. Je rijdt langs het Empire State Building, Chinatown en de locatie van het World Trade Center. Wil je uptown naar Central Park/Strawberry Fields, American Museum of Natural History en het Guggenheim? Kies dan op Time Square voor de Uptown route. De Bronx-route brengt je onder meer langs het iconische Yankee Stadium. Of neem de Brooklyn-lijn die je via de prachtige Manhattan Bridge naar Brooklyn brengt.

By night

Beleef New York City by night. Deze tour brengt je onder meer naar de Brooklyn Fulton Ferry Landing van waar je een adembenemend uitzicht hebt op de skyline van Manhattan. Tussendoor in- of uitstappen kan niet. Maar geloof ons, dat wil je ook niet.