int(98)
1 dag
Vlucht
Texas
154,-

Maak kennis met de echte cowboys tijdens een vakantie in Texas. Na Alaska is Texas de grootste staat van Amerika en dit betekent dat er genoeg te doen is voor een complete vakantie. De cowboys waren lange tijd het symbool van de stad, maar tegenwoordig is er meer dan alleen het Wilde Westen. Bezoek grote steden als Dallas, Houston en Austin. Geniet van de Nationale Parken en de prachtige natuur en beleef de veelzijdige staat. Vliegtickets Texas kunt u online vergelijken en zo de juiste deal boeken om uw rondreis te beginnen. Wacht niet langer en plan vandaag nog uw rondreis door het Wilde Westen van Amerika.

Vergelijk direct vliegtickets naar Texas

Verblijf een paar dagen in Houston.

Tijdens uw verblijf in Texas is het belangrijk dat u minimaal een paar dagen uittrekt voor Houston. Bezoek bijvoorbeeld het John F Kennedy Space Center. De plek waaruit de NASA alle ruimtereizen organiseert. Houston staat niet alleen bekend om de space activiteiten, maar is ook de grootste stad van de staat Texas. De stad ligt aan de Golf van Mexio en heeft aantal prachtige bezienswaardigheden. Bezoek eens het Holocaust Museum of het Downtown Aquarium. U kunt ook een bezoekje brengen aan het oude stadsgedeelte van Houston. Bezoek bijvoorbeeld Sam Houston Park en ontdek de oude gebouwen in de omgeving.

Del Rio, de grens met Mexico.

De grensplaats Del Rio is een unieke ervaring waarbij een 1,5 kilometer lange brug Texas met Mexico verbind. Het is niet toegestaan om met een huurauto de grens oversteken, maar u kunt eventueel wel een taxi nemen of de brug oversteken. U kunt zo een dagje de sfeer van Mexico proeven. Overigens is in Del Rio zelf ook genoeg te beleven zoals Val Verde Winery,

de oudste winery van Texas.

Dallas, de stad van de gelijknamige tv-serie.
Iedereen heeft weleens van Dalles gehoord. Tijdens een bezoek aan de stad herbeleefd u de serie en duikt u in het leven van J.R. Erwing. Naast de tv-serie is dit ook de historische plaats waar J.F. Kennedy werd doodgeschoten. U kunt tijdens uw bezoek op de plek staan waar zijn moordenaar de schoten gelost heeft.