7 - 28 dagen
Auto, cruise, bus
Californië
395,-

Veel mensen dromen er van om eens een rondreis te maken door de Verenigde Staten. Een bezoek aan het land van de onbegrensde mogelijkheden is ook absoluut een aanrader. Wanneer je bijvoorbeeld een rondreis maakt door Californië val je van de ene verbazing in de andere. Alleen al in deze staat zijn tientallen fantastische plekken te bezoeken. Plekken die je blik op de Verenigde Staten blijvend zullen bepalen. Vanuit prachtige natuur tot overweldigende steden. Steden met historie en een verhaal. Een verhaal dat je rondreis tot een fantastische en inspirerende tocht zullen maken. Op deze pagina kun je de reizen naar Californië direct en eenvoudig met elkaar vergelijken.

Fascinerende steden met karakter

Wanneer je een rondreis door Californië maakt kan een bezoek aan de twee bekendste steden van deze staat niet ontbreken: San Fransisco en Los Angeles. Treedt in Los Angeles in de voetsporen van wereldberoemde filmsterren en bezoek bijvoorbeeld Hollywood. Ook kun je hier kennismaken met het echte Amerikaanse leven door een basketbalwedstrijd van de LA Laker te bezoeker. San Fransisco ademt daarnaast Amerikaanse historie. Rijdt met het karakteristieke trammetje en steek de Golden Gate Bridge over. Uiteraard kan hier een bezoek aan Alcatraz, de beroemdste gevangenis ter wereld, niet ontbreken.

Afwisselend natuurschoon

Naast de fascinerende steden beschikt Californië ook over een prachtige natuur. Zo zijn er tal van nationale parken die je als toerist kunt bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Yosemite Valley en verwonder je over de indrukwekkende watervallen die je hier kunt vinden. Ook vindt je in de staat Death Valley. Een bijzonder droog gebied waar geen enkel leven mogelijk is. Ook zijn in Californië de bossen te vinden waar de hoogste bomen ter wereld te vinden zijn. Fascinerend om eens in het echt te kunnen aanschouwen. Californië is daarmee bijzonder afwisselend. Van bos tot woestijn en van strand tot bergtop. Alles is te vinden in dit gebied. Hiermee is het ook een bijzonder geliefd gebied voor een rondreis. Een rondreis die geen enkele dag hetzelfde zal zijn.