6 - 28 dagen
Auto, Vlucht, Cruise
Florida
474,-

Florida wordt niet voor niks de Sunshine State genoemd. Het zonovergoten deel in het zuid-oosten van Amerika met een aangenaam klimaat trekt elk jaar tienduizenden Nederlanders naar dit gebied om hun vakantie te vieren. Florida biedt niet alleen witte stranden met palmbomen maar ook hele leuke steden om te bezoeken. Orlando is een van Florida’s grootste trekpleisters met een aantal grote pretparken zoals Disney’s World. Miami is ook een toeristentrekker en is samen met Miami Beach sinds de jaren ’90 enorm in populariteit toegenomen. Sinds de aanpak van de criminaliteit in de stad is deze aanzienlijk leuker en leefbaarder geworden. Veel investeringen in bestaande panden hebben de stad een aantrekkelijke uitstraling gegeven. Vergelijk direct reizen naar Florida op de website.

Bezienswaardigheden

Florida Keys:Wanneer je een rondreis gaat maken door Florida bezoek je bepaalde bezienswaardigheden die je denkt leuk te vinden. Een tip is om zeker naar Florida Keys te rijden. Leuk om gewoon een keer een woonwijk in de Keys in te rijden om te zien hoe de mensen daar leven. Er staan geweldige huizen en iedereen daar heeft een boot. In de prachtige tuinen staat altijd een BBQ. Dit wordt veel gedaan omdat het altijd mooi weer is. De mensen leven veel buiten.

Everglades National Park:Dit enorme park van 6100 vierkante meter is het beste te bezoeken tussen december en april. Het is in deze maanden koeler en je hebt minder last van steekmuggen. Ook heb je dan minder last van de thunderstorms die in de zomer veel voorkomen. Het park herbergt vele wilde dieren zoals alligators, wasberen en slangen. Maar er zijn ook prachtige vogels te aanschouwen en grappige zeekoeien die zich in de waterpartijen van het park ophouden.

De vele mogelijkheden van Florida

Florida biedt vele gelegenheden om te reizen. Zo kun je een auto huren en zelf je rondreis bepalen. De bezienswaardigheden en stranden zij gemakkelijk per auto te bereiken. Ook een Cruise langs Florida met het aanleggen in de mooiste steden behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier is het heel leuk om Miami en Tampa te bezoeken. Last minute reizen naar Orlando bieden heel veel perspectieven en hotels in Florida zijn van geweldige kwaliteit en zijn er in vele gradaties. Florida is een mooi gebied om te bezoeken en mooie dingen te zien. De Sunshine State heeft echter nog veel meer te bieden. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende website.

Enthousiast geworden over Florida? Het is belangrijk om rekening te houden met het visum wat nodig is om naar de Verenigde Staten te reizen. Alle visuminformatie voor Amerika vindt u op de website achter de link.