3 - 18 dagen
Cruise, Vlucht, Auto
Hawaii
259,-

Altijd al eens Hawaii willen verkennen? Een rondreis door Hawaii is zeker aan te raden. Deze vijftigste Amerikaanse staat bestaat uit maar liefst 137 eilanden. Ieder eiland heeft zijn eigen unieke karakter, geschiedenis en sfeer. Een rondreis door de eilanden is daarom echt een aanrader. Het landschap is adembenemend divers en een waar lust voor het oog te noemen. Veel flora en fauna zijn nergens anders ter wereld te vinden. Daarnaast creëert het stabiele aangename tropische klimaat een relaxte sfeer op de eilanden. Natuurlijk zijn er veel bekende plekken en bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. Pak een kaart en ga met je bloemenkrans op verkenningstocht.

Vulkanen en waterpret
De prachtige eilanden van Hawaii zijn van vulkanische oorsprong. De vulkanen Kilauea en Mauna Loa op het grootste eiland Hawaii/The Big Island zijn nog steeds erg actief. De vulkanen hebben een spectaculair vulkanish landschap gecreëerd. Ook voorbij de kust is er meer dan genoeg te doen. De prachtige stranden zijn perfect voor als je wil surfen. Ook zijn ze ideaal als je wilt duiken of snorkelen zit je perfect. De eilanden op Hawaii behoren niks voor niks tot de mooiste ter wereld. Vooral Oahu, Maui en Kauai zijn een bezoekje waard. Er komen dan ook jaarlijks miljoenen bezoekers naar de tropische staat.

Rondreis Hawaii

Als je gaat eiland hoppen vergeet dan vooral niet de volgend eilanden te bezoeken:

  • Oahu, dit is het meest toeristisch gerichte eiland van de staat. Er zijn hier veel diverse hotels en resorts te vinden, vooral in het bruisende Honolulu. En vanaf Waikiki Beach zit je binnen de kortste keren in het regenwond. Dit is ook een erg populaire plek voor surfers, vooral de noordkust veranderd in de winter in een waar surfparadijs.
  • Maui, dit eiland staat bekend om het whale watching. Hier kun je ook de populairste vulkaan van Hawaii vinden, de Haleakala.
  • Kauai, dit is waarschijnlijk het meest ongerepte eiland van Hawaii en een ware parel. Het heeft prachtige kusten en stranden en een betoverend landschap.