6 - 28 dagen
Auto, Vlucht
Nevada
389,-

Een bezoek aan Las Vegas kan je nog spectaculairder maken met een rondreis in Amerika. Afhankelijk van de beschikbare periode van je rondreis kan je gaan kijken wat er mogelijk is om in die tijdspanne te bezoeken. Naast uiteraard de Grand Canyon, zijn er nog nationale parken in de buurt die een bezoekje zeker meer dan waard zijn. Ook de steden Los Angeles en San Francisco nemen veel toeristen mee op in hun rondreis. Kijk verder op deze pagina om direct reizen naar Las Vegas te vergelijken.

Las Vegas en Grand Canyon

Vanuit Las Vegas worden verschillende uitstappen georganiseerd zo ook naar de Grand Canyon. Dit prachtig stuk natuur is indrukwekkend en zal een blijvende herinnering nalaten. Je hebt de keuze om erover te vliegen, je kan in de canyon wandelen met of zonder ezels en er zelfs in tenten overnachten. Je mag veel foto’s en reportages over de Grand Canyon gezien hebben, je voelt pas hoe indrukwekkend hij is als je er bent.

Stel zelf je rondreis samen

Wanneer je over een auto beschikt, kan je zelf je rondreis bepalen en naargelang je eigen voorkeur samenstellen. Wanneer je enkele dagen in de drukte van Las Vegas hebt doorgebracht, snak je naar wat rust die je zeker zal vinden in de natuurparken in de buurt. Zelfs in het hoogseizoen zijn er in drukke toeristische plaatsen voldoende slaapgelegenheden te vinden voor last minute beslissers. De nationale parken zijn een paradijs zelfs als je jezelf niet bij de natuurliefhebber rekent. Ieder park heeft zijn specifiek kenmerk en zal van deze rondreis een onvergetelijke ervaring maken. Aan te raden zijn zeker : Bryce Canyon NP, Zion NP, Arches NP en Capitol Reef NP.