int(92)
1-2 dagen
Vlucht
Nevada
189.-

Las Vegas is misschien wel de grootste gokstad ter wereld, maar het is ook de entertainment hoofdstad van Amerika. Midden in de woestijn ligt de stad die u gezien moet hebben tijdens een vakantie in dit fascinerende land. In de stad liggen voornamelijk hotels waarbij ieder hotel een eigen thema heeft. U kunt dit goed zijn aan “The Strip” de beroemde boulevard van Las Vegas. Van Parijs tot een exacte copy van New York. In Las Vegas kunt u het allemaal tegenkomen in de vorm van een hotel. Tijdens uw vakantie kunt u de hotels stuk voor stuk binnenwandelen. Op onze website kunt u direct vliegtickets Las Vegas vergelijken en voordelig uw eigen vakantie boeken.

Vergelijk direct de beste vliegtickets aanbieders

Ieder hotel is een attractie in Las Vegas

In Las Vegas is het heel gewoon om de verschillende hotels binnen te lopen en uzelf te laten vermaken door het entertainment. Neem bijvoorbeeld het Circus Circus hotel waarbij u verblijft midden in een pretpark. Of bezoek het oude Egypte met een echte piramide in het Luxor Hotel. Hebt u altijd weleens op vakantie willen gaan naar Venetië? Het is mogelijk als u een bezoek brengt aan The Venetian waarbij u zelfs in een gondel kunt varen. Of raas met een echte achtbaan recht door de skyline van New York. U kunt het zo gek niet bedenken of u komt het tegen in Las Vegas.

Bezoek shows in Las Vegas

Een entertainment stad als Las Vegas kan natuurlijk niet zonder grote shows. Bekende musicals en grote sterren hebben hier hun eigen show. Kaartjes kunt u het beste van te voren boeken want de shows zijn regelmatig uitverkocht. 24 uur per dag kunt u diverse shows bezoeken.

Winkelen in Las Vegas

De meeste hotels zijn ook direct voorzien van complete winkelcentra. U kunt hier soms 24 uur per dag winkelen. Las Vegas lijkt nooit te slapen en de hele nacht door kunt u gokken en shoppen. Bezoek bijvoorbeeld bijzondere winkels als de M&M store of de Coca Cola winkel. In de buurt van Las Vegas ligt ook een groot outlet center. U kunt hier de bekende merken shoppen tegen een outlet prijs. De taxi chauffeurs op de strip brengen u hier graag naartoe.