int(94)
1 - 2 dagen
Vlucht
Californië
195,-

Californië is één van de mooiste staten in het westen van Amerika. De wisselende Nationale Parken en grote stede maken de staat de moeite waard voor een rondreis. Bezoek één van de mooiste steden van Amerika met San Francisco, Los Angeles en San Diego. Maak een tocht over de Scenic Route 101 en geniet van de wijngaarden en rij een stukje over de legendarische Route66. Combineer Californië eventueel met een uitstapje naar de grootste gokstad ter wereld Las Vegas. Het is allemaal mogelijk tijdens uw eigen rondreis door de staat Californië. Vergelijk direct vliegtickets Californië en maak de reis van uw leven.

Vergelijk direct vliegticket aanbieders

San Francisco, de mooiste stad van Amerika.
Begin uw reis in San Francisco de mooiste stad van Amerika. Bezoek bijvoorbeeld Lombard Street de meest bochtige straat ter wereld. Of huur een fiets en rij over de Golden Gate Bridge. Maak een excursie naar de meest beruchte gevangenis ter wereld Alcatraz en slenter langs de winkeltjes aan Fisherman’s Warf. Proef de sfeer in één van de mooiste steden in Victoriaanse bouwstijl.

Geniet van de natuur in Lake Tahoe.

Eén van de mooiste natuurgebieden in Californië is met recht Lake Tahoe. U kunt hier verschillende wandelroutes afleggen en genieten van de natuur. Maak eventueel een uitstapje bij Zephyr Cove door aan boord te gaan van de M.S. Dixie II een echte oude radarboot.

Los Angeles, de stad van films en tv-series.

Iedereen die een ster wil worden woont in Los Angeles een stad vol modellen en aankomende talenten. De stad staat in het teken van films en het is natuurlijk de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de beroemde filmstudio’s. Of ga winkelen in Rodeo Drive waar alle bekende merken aanwezig zijn en waar u misschien nog een beroemdheid tegenkomt.

San Diego, nabij Mexico.

Heel even hebt u het idee dat u in Mexico verblijft tijdens een bezoek aan San Diego. De stad bij de grens van Mexico heeft veel invloeden van de buren overgenomen. Het is mogelijk om vanuit hier een excursie te maken naar Mexico. Of breng een bezoek aan het beroemde San Diego Zoo of San Diego SeaWorld met de beroemde orka show!