int(94)
6 - 21 dagen
Vlucht, Auto, Bus
Californië
395,-

Los Angeles is de stad van de sterren en grote filmproducties. Uw fantasie komt hier tot leven op het filmdoek. Wandel door de beroemde wijken van Beverly Hills en sta oog in oog met uw grote helden. Winkel op Rodeo Drive en schaf de bekende merken aan. Maak een wandeling op de Walk of Fame en ontdek de beroemde namen van bekende filmsterren. Diverse beroemdheden hebben hier hun afdruk achtergelaten inclusief een persoonlijke tekst. U kunt het allemaal ontdekken tijdens een vakantie Los Angeles. Op onze website kunt u direct vliegtickets vergelijken en uw reis zo voordelig mogelijk maken.

Combineer uw stedentrip met een strandvakantie

Boek een hotel in de buurt van Santa Monica Beach en verblijf bij één van de mooiste stranden in Los Angeles. Neem een kijkje bij Muscle Beach waar de aankomende filmsterren hun lijf trainen met de sportapparaten aan het strand. Bezoek ook de bekende attracties aan de Santa Monica Pier en maak een ritje in de wereldberoemde achtbaan.

Bezoek de pretparken in Los Angeles

Los Angeles staat niet alleen bekend om alle filmsterren, maar ook om de pretparken. Bezoek bijvoorbeeld het oudste Disney pretpark ter wereld en het begin van Disney World. Verspreid over twee parken maakt u kennis met de magie van Disney. Bent u meer een durfal? Stap in één van de achtbanen in Six Flags en laat u verleiden door de G-krachten. Of breng een bezoekje aan Universal Studios en laat u meenemen naar de magische wereld van films en tv-series. Vraag vooraf een speciale VIP pas aan en u mag zelfs een dagje meelopen op de set!

Winkelen in Los Angeles

In de stad van de filmsterren kunt u natuurlijk prima winkelen. De duurste winkelmerken komt u tegen op Rodeo Drive. Denk aan winkels als Chanel en Parada. De kans is groot dat u hier nog een beroemdheid weet te spotten. Als uw budget niet groot genoeg is kunt u ook prima winkelen in Downtown Los Angeles. U komt hier dure winkels tegen, maar ook voordelige winkels. Als u op zoek bent naar bijzondere winkels, dan is het een aanrader om eens te gaan shoppen bij Universal City Walk.