int(94)
7 - 28 dage
Auto, Vlucht, Bus
Californië
398,-

Willen jullie graag op reis vertrekken maar hebben jullie nog geen reisbestemming uitgekozen? Willen jullie ook graag genieten van de prachtige uitzichten, het warme weer, lekkere cocktails aan het strand en de mooie bezienswaardigheden? Of willen jullie liever gewoon op het gemak aan het strand liggen met de beentjes omhoog en lekker niets doen? Dat kan zeker ook ! Jullie hoeven niet verder te zoeken achter de ideale vakantie plek. Je hebt die al gevonden!

Inderdaad ! Californië, de staat met de meeste inwoners van Amerika. Er zijn heel veel verschillende hoogtepunten te bezichtigen in Californië. Hier zal ik ze even allemaal op een rijtje zetten voor jullie.

San Francisco

Jullie reis is natuurlijk niet compleet zonder hier een bezoekje aan te brengen. Jullie kunnen hier onder andere Chinatown bezichtigen. Die klinkt jullie waarschijnlijk bekend in de oren? Natuurlijk! Shoppen hoor je hier van ver klinken in de oren.

Los Angeles

Hier komen we aan in de tweede grootste stad van Amerika ! Hier zullen jullie waarschijnlijk ook al veel over gehoord hebben, op televisie dan waarschijnlijk ! Want hier komen de meeste beroemde mensen vandaan.

Ook nog hele leuke weetjes die jullie niet mogen ontbreken op de reis!

Californië kent heel veel natuurschoon en diverse fauna. Er zijn hier ook bergketens te bezichtigen waar je kan skiën op de skigebieden. Maar hier zijn ook verschillende woestijnen, gletsjers, wouden en nog zo veel meer dan deze prachtige dingen. Ook is het een heel leuk weetje dat het symbool van Californië de staat, de Californische grizzlybeer is. Deze kan je ook zien op hun vlag. De bijnaam van Californië is, ‘the Golden State’ genoemd. Deze is genoemd naar de Golden Rush die daar toen geweest is.

Californië is als eiland weergegeven en is een van de bekendste uit de geschiedenis. Er zouden ontdekkingen gedaan zijn over het eiland en hierdoor wordt het een mytisch eiland genoemd. Californië was een plaats die veel werd vergeleken met de Tuin van Eden.

Zijn jullie helemaal overtuigd van deze mooie en ook boeiende reis naar Californië?
Kijk dan zeker eens naar verschillende foto’s van verschillende plaatsen in California. Jullie zullen nog meer versteld staan van hoe mooi het daar wel is. Jullie zullen onmiddellijk willen vertrekken en daar toekomen en van de reis genieten met een lekker drankje in de handen en natuurlijk ook verder op ontdekking gaan van wat er allemaal te bezichtigen is in dit mooie land.