int(96)
1 - 28 dagen
Vlucht, Cruise
Hawaii
119,-

Denk je eraan een all inclusive naar Hawaii te nemen? Dat is namelijk dubbel genieten, je zult er zeker geen spijt van krijgen. Kijk vooral verder op deze pagina voor het directe reis aanbod naar Hawaii en vergelijk. Er is vast en zeker een reis die precies bij jou behoeften past. Hawaii is een prachtige bestemming waar jaarlijks miljoenen toeristen naartoe gaan. Deze vijftigste Amerikaanse staat bestaat uit maar liefst 137 atollen en vulkanische eilanden. Hiervan zijn slecht een paar echt bewoond. De flora en fauna die er te vinden is zul je nergens anders ter wereld vinden. De combinatie van natuur, cultuur en historie maakt het de perfecte vakantie bestemming.

Kom volledig tot rust

Met een all inclusive kun je onbezorgd het volste genieten van het prachtige Hawaii. Meestal zijn niet alleen je transfer, vlucht en accommodatie inbegrepen maar ook het eten en drinken. Verwen jezelf en kom volledig tot rust terwijl je geniet van het tropische klimaat. Maar ga zeker ook op pad, er zijn meer dan genoeg activiteiten te doen en plekken om te bezoeken. Grijp je kans om zoveel mogelijk van de lokale cultuur en natuur op te snuiven. Bezoek hierbij vooral ook het bruisende Honolulu. Of ga juist te surfen, Hawaii staat wereldwijd bekend om zijn surfers cultuur. Maar kijk vooral je ogen uit op de prachtige lokale natuur. De eilanden groep behoort niet voor niks tot de mooiste ter wereld.

Vulkanisch genieten

Tijdens je all inclusive vakantie heb je alle vrijheid om om pad te gaan. Je hoeft je zeker niet zorgen te maken over het eten en drinken, daarvoor wordt gezorgd. De vele eilanden van Hawaii hebben veel te bieden voor toeristen. Neem dan vooral een kijkje op de volgende eilanden: Oahu, Maui, Kauai en the Big Island. Leer als je kan de ukelele te spelen of de bekende huladans. Je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens je bezoek. Geniet van de prachtige parelwitte stranden met een verfrissend drankje of ga snorkelen en duiken in het heldere water. Pluis vooraf goed de verschillende all inclusive resorts door. Maar geniet vooral van je vakantie in het tropische paradijs.