int(96)
1 - 28 dagen
Cruise, Vlucht
Hawaii
59,-

Altijd al eens naar Hawaii willen gaan? Je hebt vast al een mooi beeld over deze bekende plek. En het zal je in het echt waarschijnlijk ook niet tegenvallen. Het is een erg bekende vakantiebestemming met verschillende prachtige stranden en mooie hoge bergen/vulkanen. Waarvan de slapende vulkaan Muana Kea verreweg de grootste is. De vulkanische eilanden zijn een waar lust voor het oog en een tropisch paradijs te noemen. Het is daarnaast ook een waar surfers paradijs te noemen. Door het stabiele zonnige klimaat komen er jaarlijks miljoenen bezoekers vanuit alle hoeken van de wereld. Deze vijftigste staat heeft nog altijd wat bekende traditionele rituelen. Waarvan de bekendste natuurlijk de Huladans is. Met Hawaii zit je gegarandeerd goed voor je vakantie.

Hotels en vulkanen

Hawaii bestaat als een geheel uit ongeveer 137 eilanden waarvan slecht een paar zijn echt bekend zijn. Ook qua hotels is er meer dan genoeg aanbod op de verschillende eilanden. Er zijn te veel hotels en resorts op Hawaii om op te noemen. Het is dan ook aan te raden het aanbod eerst goed door te pluizen. Er is vast en zeker een hotel dat precies bij jou behoeften past. Elk eiland heeft een divers aanbod van accommodaties, van budget tot luxe. Voornamelijk de eilanden Maui, Oahu, Kauai en the Big Island zijn toeristisch gericht en dus perfect voor een vakantie. De vulkanische eilanden zijn als een sprookje en bieden een gevarieerd landschap en ervaring. Van de vele vulkanen in de regio is de actiefste de Kilauea.

Ontdek Hawaii

Als je Hawaii eenmaal bezoekt zul je nooit meer anders willen. Je kunt op de eilanden heerlijk genieten van het aangename tropische weer en de talloze restaurants. Hawaii biedt zijn toeristen een prachtige mix van natuur en cultuur. Elk eiland heeft zijn eigen charme en karakter. Eiland hoppen is daarom ook een goede manier om zoveel mogelijk eilanden te ontdekken. Het hoofdeiland Oahu is zeker aan te raden als je voor het eerst kennismaakt met Hawaii. De hoofdstad Honolulu is er te vinden en dit heeft meer genoeg te bieden qua uitgaan en winkelen. Kortom, Hawaii kan je bijna niet teleurstellen. Zoek vooral verder op deze pagina waar we het directe reis aanbod naar Hawaii vergelijken.