int(96)
2 - 60 dagen
Cruise
Hawaii
359,-

Altijd als eens de vele prachtige eilanden op Hawaii willen verkennen? Dan is een cruise precies wat je zoekt. Deze vijftigste Amerikaanse staat bestaat uit maar liefst 137 eilanden, waarvan slechts een paar echt bewoont zijn. Geniet tijdens je cruise vooral van het prachtige aangename tropische weer. Maar ook van de lokale cultuur, smaken en kleuren. Terwijl je de meest toegankelijke en prachtigste eilanden bezoekt zoals Maui, Kauai, Oahu en the Big Island. Met een cruise kun je gemakkelijk van eiland naar eiland hoppen, en kun je elk eiland zijn unieke charme tot het volste ervaren. Kijk je ogen uit op de adembenemende en unieke flora en fauna die nergens anders ter wereld te vinden is.

Vergelijk direct cruise aanbieders naar/langs Hawaii

Vulkanisch avontuur

Met een cruise kun je op een relaxte en aangename manier het meeste van Hawaii meepakken. De flora en fauna op Hawaii zullen zeker niet teleurstellen. Er komen jaarlijks dan ook miljoen bezoekers naar de tropische vijftigste staat. Het is ook een waar surfers paradijs te noemen. De prachtige eilanden van Hawaii zijn van vulkanische oorsprong. Van alle vulkanen zijn de Kilauea en Mauna Loa nog steeds het actiefst. Deze zijn beide te vinden op the Big Island. Het bekende Hawaii Volcanoes National Park heeft buitengewone lava landschappen die zijn gecreëerd door twee van de meest actieve vulkanen ter wereld. Maar toeristisch gezien is de Haleakala de populairste vulkaan om te bezoeken. Deze is te vinden op het eiland Maui. Neem als je kan vooral een kijkje als je in de buurt bent.

Aloha Hawaii

Kijk vooral verder op deze pagina voor het directe reis aanbod naar Hawaii. Voordat je het weet heb je je de perfecte vakantie geboekt, en zit je binnenkort op een parelwit strand te genieten van een verfrissend drankje terwijl je luistert naar een ukulele. Bezoek vooral ook het bruisende Honolulu waar meer dan genoeg te doen is. Informeer vooraf goed naar de activiteiten en historie van elk individueel eiland. Vooral Maui, Oahu, Kauai en the Big Island zijn een bezoekje meer dan waard. Het zal je zeker niet tegenvallen. Vooral Oahu, het meest toeristische eiland, heeft meer dan genoeg te bieden qua activiteiten en bezienswaardigheden. Kortom, twijfel niet meer. Je vakantie in paradijs begint zodra je arriveert.