int(96)
3 - 18 dagen
Cruise, Vlucht, Auto
Hawaii
259,-

Altijd al eens Hawaii willen bezoeken? Die wereldbekende plek waar ze bloemenkransen dragen en drinken uit kokosnoten? Hawaii is meer dan alleen een bezoekje waard. Als je van plan bent er op vakantie te gaan zul je meer dan genoeg te doen hebben. Maar ook als je er gewoon voor de rust komt zit je zeker goed. Het stabiele aangename zonnige klimaat creëert een ontspannende sfeer op de eilanden. De unieke flora en fauna die er te vinden is bevat veel soorten en planten die je nergens anders op de wereld kunt vinden. Maar vooral de kust heeft veel te bieden voor toeristen.

Divers Hawaii

Hawaii kent veel bekende plekken en bezienswaardigheden. Denk hierbij aan het bruisende Honolulu, het prachtige Waikiki Beach of juist het historische Pearl Harbor. Maar ook aan de ananas plantages van Dole en het spectaculaire vulkanische landschap. Elk eiland heeft zijn eigen geschiedenis en vaak een divers aanbod van activiteiten. Hawaii bestaat als staat uit maar liefst 137 eilanden waarvan er slecht een enkeling bewoond is. Het hoofdeiland hiervan is Oahu, waar de hoofdstad Honolulu is te vinden. Daarnaast zijn de eilanden Maui, Oahu, Kauai en the Big Island ook zeker een bezoekje waard. Er komen dan ook jaarlijks miljoenen bezoekers naar de eilandengroepen toe. Hawaii is de ideale bestemming als je wilt genieten van mooie witte stranden, een aangenaam klimaat en indrukwekkende landschappen.

Tropisch genieten

Je kunt hieronder al directe reizen naar Hawaii vergelijken. Je doet jezelf een gunst door vooraf het aanbod goed door te pluizen. Er is vast en zeker een arrangement dat precies bij jou of jullie behoeften past. Voordat je het weet beleef je een unieke ervaring op het tropische Hawaii. Het is ook zeker aan te raden te gaan eiland hoppen. Voornamelijk de eiland Maui, Oahu, Big Island en Kauai zijn een bezoekje waard. Neem hierbij ook een kijkje in het bruisende Honolulu. Er zijn genoeg hotels en resort te vinden en activiteiten om te doen op deze prachtige toeristische eilanden. Daarnaast is de prachtige natuur en het gevarieerde landschap een waar lust voor het oog. Twijfel niet meer, en bereid je voor op een unieke en onvergetelijk ervaring.