int(96)
1-2 dagen
Vlucht
Hawaii
349,-

Ben je al op zoek naar geschikte vliegtickets naar Hawaii? Die prachtige vulkanische eilanden groep in het midden van de Stille Oceaan? Je zult er zeker geen spijt van krijgen, of je nou voor de ontspanning of de activiteiten komt. Hawaii bestaat uit 137 atollen en vulkanische eilanden, waarvan de meeste te klein of onbewoond zijn. Geniet tijdens je vakantie van het prachtig tropische weer en de unieke flora en fauna. De meeste soorten en planten kun je nergens anders ter wereld vinden. Daarnaast is het een een waar surfers paradijs te noemen. Je zult zeker geen spijt krijgen, zodra je landt begint je vakantie in het paradijs.

Vergelijk direct de beste vliegticket aanbieders

Vliegen Hawaii

Kijk vooral verder op deze pagina voor het directe reisaanbod naar Hawaii. Er is een breed aanbod van vliegmaatschappijen die vliegen naar deze zonnige bestemming. Veel van de grote en toeristische eilanden hebben wel een vliegveld. De meeste bezochte eilanden zijn: Oahu, Kauai, Maui en the Big Island. Zodra je landt kun je volop genieten van de lokale cultuur, kleuren en smaken. Het kan een redelijk lange vlucht zijn, dus kies de beste vlucht die bij jou past. Als je tijdens je vakantie maar op één eiland blijft kijk dan goed of er een vliegveld is. Er zijn in totaal 12 vliegvelden in de zonnige vijftigste Amerikaanse staat. En bereid je vooral ook voor op een stevige jet lag.

Vulkanisch adembenemend

Ga vooral tijdens je vakantie op verkenningstocht. De vele eilanden hebben meer dan genoeg te bieden. Er komen dan ook jaarlijks miljoen bezoekers van over de gehele wereld. Elke eiland heeft zijn eigen ervaring en charme. Geniet ook vooral van het tropische weer en de karakteristieke ukulele muziek en leer de huladans. Bezoek ook twee van de meest actieve vulkanen ter wereld de Kilaueu en de Mauna Loa. Deze zijn beide te vinden op the Big Island in het bekende Hawaii Volcanoes National Park. Maar toeristisch gezien is de Haleakala op het eiland Maui veruit de populairste. Geniet van de prachtige vulkanische landschappen en de prachtige stranden. Ga, en ontdek zelf waarom dit zo’n populaire bestemming is wereldwijd. Maar bereid je eerst wel voor op een stevige vlucht als je direct vliegt.