int(88)
6 - 28 dagen
Cruise, Auto, Vlucht
Florida
479,-

Altijd al eens naar Orlando willen gaan? Die prachtige en levendige Amerikaanse stad in de Sunshine state? Je zult je er zeker niet vervelen. Het is één van de meest bekende en belangrijkste toeristische bestemmingen van Florida. Dit komt grotendeels door de grote pretparken die er zijn zoals het Walt Disney World Resort, Seaworld en Universal Studios. Je doet er anderen en jezelf een groot plezier mee. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het weer. Florida staat wereld bekend om zijn prachtige stranden en het bijna altijd mooie weer. Kortom, in Orlando zul je je zeker niet vervelen of in de regen komen te staan.

Wat te doen in Orlando

Orlando heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen de vele pretparken. De stad heeft de laatste 50 jaar een enorme groei door gemaakt. En hierbij is het historisch centrum grotendeels intact gebleven. Maar net als veel andere grote Amerikaanse steden behoren veel skyscrapers tot de skyline van de stad. Als je de stad goed wilt uitkammen moet je zeker een paar uur uittrekken en goed voorbereid zijn voor een stevige wandeling. Orlando biedt meer dan genoeg vermaak voor de gemiddelde toerist. Je kunt daarnaast ook lekker shoppen in de vele winkelcentra of juist de International drive bezoeken.

Miami bezoeken

Ook als je het niet alleen bij Orlando wil houden is er meer dan genoeg te doen in Florida. Huur bijvoorbeeld een auto en ga op pad. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde feeststad Miami en ga lekker los. Of ga lekker rustig zonnen en zwemmen bij het wereld bekende Miami beach. Of neem juist een cruise langs de prachtige kust en bezoek de Florida Keys. Zelfs zonder planning en met een last minute naar Florida hoef je je niet zorgen te maken dat de verveling toeslaat. Het is wel aan te raden vooraf goed alles te boeken als je in het hoogseizoen komt. Hou ook een oogje op de actuele weervoorspellingen. Maar bereid je vooral voor om een reis te maken die je nooit meer zult vergeten.