int(88)
6 - 28 dagen
Fly Drive
Florida
498,-

Ben je van plan om binnenkort naar Florida te gaan? Denk je eraan om een fly drive te nemen waarbij je een vlucht inclusief huurauto neemt? Het is een erg goede manier om Florida te verkennen. Florida, dat ook wel de Sunshine state wordt genoemd heeft veel te bieden als je zelf op pad wil. Het is een spannende, diverse en relaxte plek om te ontdekken. Je hebt waarschijnlijk al een paar plekken in je hoofd die je wil bezoeken. Met een fly drive naar Florida zit je goed en heb je meer vrijheid. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je gaat vervelen. Of je nou voor de rust of om te feesten komt, Florida heeft het. Het is niet voor niks een erg populaire bestemming binnen en buiten Amerika. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

De vele geweldige activiteiten

Er zijn meer dan genoeg plaatsen en parken die een bezoekje waard zijn. Zonnig weer en de mooie stranden zijn meestal een garantie tijdens een bezoek. Als je je verveelt kun je altijd naar de grote pretparken gaan. Er zijn in Florida ongeveer 5 grote bekende parken te vinden. Om er een paar te noemen: Walt Disney World Resort, Seaworld Orland en Universal Studios. Zorg ervoor dat je je goed insmeert als je op pad gaat. En controleer of de airconditioning het goed doet in de auto. Je wilt natuurlijk niet zitten bakken in de auto tijdens je reis of jezelf verbranden. Plan je reis ver vooruit zodat je niet voor onverwachte omstandigheden komt te staan, en bereid je voor op een onvergetelijke reis.

Orlando en Miami

Bezoek de grote steden Orlando waar veel van de grote parken zijn of Miami waar het altijd wel ergens feest is. Kijk je ogen uit op de prachtige boomgaarden of de indrukwekkende hoogbouw in de stad. De toeristische georiënteerde staat heeft voor ieders wat wils. Of je nou een auto wilt huren of een hotel zoekt, de aanbieders zijn meestal nooit ver weg. De prachtige kust is daarnaast ook nooit ver weg. Zelfs met een last minute naar Florida zit je goed. Geniet voornamelijk van je verre reis naar het zuidelijk exotische Sunshine state. De toeristische kust gebieden hebben ook veel te bieden als je kijkt naar Cruises. Hierbij zijn met name de Florida Keys zijn een bezoekje waard. De infrastructuur is daarnaast goed te noemen, je bent dus redelijk snel ter plek. Twijfel niet meer, met een Fly/drive vakantie naar Florida heb je alles en meer.