int(88)
2 - 28 dagen
Cruise
Florida
88,-

Altijd al een cruise willen nemen? Twijfel niet meer, een cruise bij de kust van Florida is iets wat je nooit meer zult vergeten. De prachtige Amerikaanse Sunshine state heeft meer dan genoeg te bieden voor iedere toerist. En je hoeft je ook niet zorgen te maken over het weer. Florida heeft namelijk een subtropisch klimaat. Je zult dus zeker niet snel terugkomen zonder wat bij te kleuren. Het is niet voor niets één van de meest populaire en bekende bestemmingen in Amerika. Om maar iets te noemen waarom: de grote wereldbekende pretparken, prachtige relaxte feeststeden en dan nog de vele prachtige stranden.

Bezienswaardigheden langs de kust

Cruises vanuit Florida zijn de laatste tijd dan ook erg populair in de toeristische Sunshine state. Het is een mooie en relaxte manier om de de Florida keys te bezichtigen. Maar de rest, zoals de Caribbean of het Panamakanaal. Er zijn dan ook veel redenen om een cruise te nemen of te combineren met je vakantie in Florida. De staat kent schillende grote havens voor cruiseschepen zoals, Fort Lauderdale, Tampa of Port Canaveral. Waarvan Lauderdele verreweg de grootste is. Een cruise boeken is daarnaast ook erg gemakkelijk, het is net als het boeken van een vlucht. En eenmaal op zee zijn er diverse activiteiten en momenten om over te rusten of feesten maar een cruise is er voornamelijk om van te genieten.

Het binnenland in trekken

Je zult naast de prachtige kust ook meer dan genoeg binnenlands vinden. Als je tijd vrij hebt, is het echt aan te raden op verkenningstocht te gaan. Huur bijvoorbeeld een auto en hit the highway. Bezoek de bekende pretparken in en om Orlando zoals Walt Disney World of Seaworld Orlando. Of ga juist los in de bekende feeststad Miami. Zelfs met een last minute naar Florida hoef je je niet zorgen te maken dat er niks te doen is. Huur een kamer in één van de diverse en veelvoorkomende hotels in Florida. De meeste hiervan zijn meestal maar een steenworp afstand van het strand. Kortom, een reis naar of cruise langs Florida is niet een waarom, maar een wanneer.