int(88)
1 - 60 dagen
Auto
Florida
19,-

Denk je eraan om een auto te huren in Florida en zelf op pad te gaan? De Amerikaanse Sunshine state in de auto ontdekken is zeker de moeite waard. Er zijn namelijk meer dan genoeg plekken te bezoeken of om te ontdekken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de verveling toeslaat. Florida is niks voor niks een erg populaire toeristische bestemming binnen en buiten Amerika. Om maar een paar bekende plekken te noemen die het bezoeken waard zijn: de Everglades, Walt Disney World Resort, Seaworld Orlando en Universal Studios. En dit gaat natuurlijk gepaard met het aangenaam zonnige subtropische klimaat. Dus wees er zeker van dat je je goed insmeert als je naar buiten gaat. En wees er zeker van dat je een auto huurt dat een goede airconditioning heeft. Je wilt namelijk zeker niet in een rijdende sauna op pad.

Vergelijk direct autoverhuurders in Florida

Het spannende van Florida

Florida is een spannende, interessante en relaxte plek om te ontdekken in de auto. Je hebt waarschijnlijk zelf al een paar bestemmingen in je hoofd die je wil bezoeken. Plan je reis vooral vooruit, zodat je tot het volste kan genieten van het avontuur. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het prachtige Orlando of de bekende feeststad Miami. Er zijn daarnaast meer dan genoeg hotels en accommodaties in de toeristische staat. De meeste daarvan zijn meestal maar een steenworp afstand van het stand. Dus vergeet vooral je zwembroek niet. Als je het niet alleen bij land wil laten, heeft de Sunshine State ook meer dan genoeg te bieden bij de kust. Neem bijvoorbeeld een cruise en ontdek de Florida Keys of ga naar de Carrabean, Zelfs met een Last Minute Florida zit je gebakken als het aankomt tot activiteiten en bezienswaardigheden. Geniet van je reis en proef de diverse gemixte Amerikaanse cultuur tot het volste. De snelwegen zorgen ervoor dat je overal in Florida redelijk snel te plek bent.

Auto huren in Florida

Het is daarnaast meestal verrassend betaalbaar als het aankomt tot een auto huren. Door de vele toeristen die er komen zijn ze ook wel wat gewend daar. Haal je auto op bij de luchthaven of laat hem juist naar jou toebrengen. Informeer je goed naar de mogelijkheden en kies de juiste auto die bij jou budget past. Onderweg zul je je ogen uitkijken naar de prachtige sinaasappel gaarden of de hoogbouw in de steden. De meeste plekken zijn gemakkelijk te bereiken op het zonnige schiereiland. De moderne en elegante architectuur kun je vanuit de verte al zien. Er zijn veel aanbieders die je aan een auto kunnen helpen. Vraag of het ook mogelijk is een testritje te maken. Je wilt natuurlijk niet vast komen te staan in de hitte. Veel valt er te regelen of te onderhandelen maar plan als het kan zo ver mogelijk vooruit. Maak van dit de reis van je leven. Kortom, waar wacht je nog op?