int(88)
6 - 28 dagen
Cruise, Vlucht, Auto
Florida
388,-

Ben je op zoek naar de perfect bestemming voor je bezoek aan de Verenigde Staten? Je hoeft meestal niet ver te zoeken, als je kijkt naar de vele Amerikaanse staten. Er is namelijke binnen Amerika maar een enkeling die bekend staat om zijn prachtige toeristische bestemmingen en het prachtige weer als Florida. Wat niet verrassend is als je kijkt waarom. Als je er eenmaal bent geweest zul je wel begrijpen waarom. De relaxte en uitbundige sfeer is iets wat je bijna nergens anders zo intens kan ervaren. De staat die bekend staat als de Sunshine state is dan ook een bezoekje meer dan waard.

De mogelijkheden van Florida

Florida kent meer dan genoeg leuke en feestelijke bestemmingen. De vele en diverse hotels in Florida zijn meestal maar een steenworp afstand van het strand. Deze prachtige stranden in combinatie met het mooie weer is perfect voor bijvoorbeeld een cruise. Maar ook op het vaste land zijn de grote steden als Orlande of Miami een hele ervaring opzich. Perfect als je een auto wilt huren en zelf op pad wil. Zelfs zonder planning en met een last minute naar Florida hoef je je zeker niet te vervelen.

Cultuur en natuur

De meeste besproken talen in de subtropische staat zijn Engels en Spaans. Het heeft daarnaast een groot aantal kleine eilandjes die maar net boven de zeespiegel uitstijgen. Ze worden ook wel de Florida Keys genoemd. In het zuiden van Florida kun je daarnaast ook het wereld bekende Everglades National Park vinden. Of het indrukwekkende Kennedy Space center, de hoofdbasis van NASA. Er zijn daarnaast ook veel pret- en waterparken verspreid te vinden in de zonneschijn staat. Waarvan de bekendste Walt Disney World is. Kortom, waarvoor je ook naar Florida gaat je zult zeker niet teleurgesteld terugkomen.