int(90)
1 - 60 dagen
Auto
New York
19,-

Ben je van plan zelf op pad te gaan in New York met een huur auto? Er is meer dan genoeg te doen in the city that never sleeps. Zolang je natuurlijk niet vast komt te zitten in het drukke verkeer. De stad is niet voor niks de dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten met ongeveer 10 miljoen inwoners. Veel monumenten en wijken zijn wereldbekend over de gehele wereld. Ze staan soms symbool voor de verenigde staten in het algemeen. Zoals bijvoorbeeld de spectaculaire hoog bouw, het Vrijheidsbeeld, Boardway, het Empire State Building en het machtige Wall Street. Neem vooral ook een kijkje en een foto in het bekende en drukke Times Square. Of kom juist even tot rust in het mooie Central park.

Vergelijk direct de beste autoverhuurders in New York

Oh New York

Er zijn bijna te veel bekende plekken in New York om op te nemen. Bijna geen enkele andere stad staat zoveel symbool voor Amerika als New York. Als je de kans krijgt neem dan vooral een ferry om de stad te verkennen. Het is een hele goedkope manier om een prachtige kijkje te nemen op het Vrijheidsbeeld en de hoge skyline. Maak keuzes vooraf want als je het meeste van New York wil ontdekken heb je waarschijnlijk meerdere bezoeken nodig. Maar waar kun je het beste verblijven in New York? Er is veel diversiteit tussen hotels en accommodaties in de stad. Maar verwacht wel minder ruimte en veel hogere prijzen dan normaal. Pluis het aanbod en de mogelijkheden vooraf goed door.

The city that never sleeps

Er is geen hoog of laag seizoen in New York. Het is er altijd wel druk, en er is altijd wel wat te doen. Maar vooral zomers is het afzien in New York, de straten lopen dan vol en de temperaturen kunnen aardig hoog oplopen. Schrijf de winter ook zeker niet af, rond kerstmis en het nieuwjaar gaat de stad helemaal los. Als je zelf een auto huurt kun je soms gemakkelijk rond reizen. Maar ook de metro of taxi’s kunnen je ter plek brengen. New York heeft alles wat de meeste bezoekers willen. Maak keuzes en begin te begrijpen waarom zoveel mensen deze stad zo hoog in het vaandel hebben. Ervaar de diversiteit van de verschillen.