int(90)
1 - 14 dagen
Vlucht, Auto, Cruise
New York
98,-

New York is met recht één van de mooiste steden van Amerika. The Big Apple weet u telkens weer te verbazen met indrukwekkende wolkenkrabbers en bijzondere bezienswaardigheden. Het maakt niet uit of je twee weken in New York verblijft of slechts een weekend. De stad New York verveelt nooit! Ga shoppen op de 5th avenue of bekijk de Skyline van New York vanaf de Staten Island ferry. Neem deel aan het spetterende nachtleven en leef als een echte New Yorker terwijl je samen met de locals opstap gaat. Vergelijk online direct de prijzen voor een vakantie New York en verblijf in het metropool van Amerika.

Welke wijken zijn interessant?

New York bestaat uit verschillende wijken met ieder een eigen gezicht en thema. Broadway is bijvoorbeeld een deel van Manhattan vol entertainment. Iedereen is wel bekend met de grote musicals, maar heb je weleens gedacht aan een leuke comedy? Carolines on Broadway is misschien niet de meest voordelige comedyclub, maar wel leuk om een keer mee te maken. Vergeet niet vooraf een tafeltje te reserveren! Ben je meer op zoek naar een leuk uitje samen met de locals? Bezoek eens op zaterdag de Hester Street Fair naast Seward Pak. Elke zaterdag wordt hier een gezellige markt voor de locals georganiseerd. Je vindt hier leuke spulletjes van opkomende designers en je kan er lokale hapjes uitproberen.

Maak een stadswandeling!

Bij een stadswandeling denken we natuurlijk aan Central Park. Toch is het ook leuk om eens iets anders te doen door naar NYC’s High Line te gaan. Bovenop een voormalige vrachtspoorweg is een openlucht park gebouwd in de wijk Chelsea. Wandel rechtstreeks vanaf Gansevoort Street naar 20th street. Bezoek ook eventueel Brooklyn Hights een vrij onbekende plek bij toeristen. Brooklyn had vroeger niet bepaald een goede naam. Gelukkig is de wijk nu weer helemaal hip en is het leuk om een bezoek te brengen aan het New York City Transit Museum.