int(90)
1 - 14 dagen
Vlucht, Auto
New York
98,-

Last minute New York boeken is absoluut geen straf. Het bruisende metropool van Amerika zit altijd vol actie en bezienswaardigheden. Wandelen door de stad vol wolkenkrabbers is al overweldigend. Van hippe winkelstraten in de wijk Soho tot mega winkelketens aan de Fifth avenue. Als je niet zo van het shoppen bent, dan zijn er nog genoeg andere dingen te beleven. Neem bijvoorbeeld de gratis State Island Ferry en geniet van het fenomenale uitzicht op de skyline van New York. Of breng een bezoekje aan de opkomende wijk Brooklyn. Vergeet de ijsfabriek niet te bezoeken of een foto te maken van Manhattan. Vergelijk op onze website alle last minute New York vakanties en boek direct jouw droomreis.

Heerlijk wandelen of met de metro

New York heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit de hele wereld. Het hele jaar door slenteren ze door de stad. Van een stadswandeling door Central Park tot een wandeling door minder bekende parken als The High Line. Vergeet niet de overtocht te maken via de Brooklyn Bridge om te genieten van het mooiste uitzicht op Manhattan. Mocht je voldoende budget hebben boek dan een helikoptervlucht over de stad. Je ziet New York van een compleet andere kant. Vergeet niet een bezoek te brengen aan andere wijken buiten Manhattan. Williamsburg is bijvoorbeeld een trendy wijk waarbij de laatste trends in de modewereld en restaurants langskomen. Vergeet zeker niet de metro te pakken naar deze hippe wijk.

Kunst en geschiedenis

Ben je een liefhebber van musea? Met een last minute New York kan je gerust twee weken volbrengen in diverse musea. Het populairste museum van de stad is natuurlijk het National History Museum, bekend uit diverse films en series. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan het Guggenheim museum voor moderne kunst. Na afloop is het een leuk idee om het nachtleven van de stad te ontdekken. Echte New Yorkers gaan bijna iedere avond stappen, waardoor het nachtleven altijd bruist. Een sociaal leven bestaat uit gezellig samen clubs bezoeken en cocktails drinken. Zorg ervoor dat je jezelf inleest over de dress code. Sommige exclusieve clubs laten namelijk geen toeristen binnen. Vergeet ook niet te genieten van een stoere roof bar waarbij je uitzicht hebt over de skyline van Manhattan.