int(90)
1 - 14 dagen
Vlucht
New York
149,-

New York is een bruisende stad waar altijd leven in de brouwerij is. Bezoek eindeloos lange winkelstraten of breng een bezoek aan de mooiste musea van Amerika. Voor iedereen is er wel iets interessants te vinden, in één van de grootste metropolen van het land. Het maakt niet uit waar uw interesses liggen u komt het tegen in New York. Bezoek de hippe buurt SoHo voor de nieuwste kledingwinkels of ga cultuur snuiven in het Guggenheim museum. Vergeet niet om af en toe de rust op te zoeken door een wandeling te maken door Central Park. New York is voor iedereen de ideale vakantiebestemming. Vergelijk direct online vliegtickets New York!

Vergelijk direct vliegtickets naar New York

De hippe wijken van New York

In New York is er ruimte genoeg om buiten de begaande paden te gaan en nieuwe plekjes te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de nieuwe hotspot Williamsburg. In deze hippe wijk lopen de winkels en restaurants voorop in de laatste trends. Vanaf Brooklyn heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan! Genieten van de Amerikaanse Cuisine is ook geen probleem. Lokale gerechten hebben in New York een internationale twist gekregen. New York zit vol met restaurants met Michelinsterren en natuurlijk de beroemde foodtrucks!

Uitgaan en dineren in New York

Ben je dol op uitgaan? Boek vandaag nog een vliegticket New York, want in geen enkele stad is het uitgaansleven zo bruisend. Geniet van een cocktail op het dakterras van 230 Fifth één van de populairste cocktailbars in New York. Of reserveer een tafel in een Comedybar. U kunt uw avond helemaal compleet maken door uzelf tussen de locals te bevinden en te genieten van het uitgaansleven. Sluit uw vakantie eventueel af met een bezoek aan de musical. U kunt vooraf de beste plekjes reserveren of uw geluk beproeven in de uitverkoop op Time Square. Boek eventueel ook nog een tour, waarbij u samen met een local de leukste exclusieve clubs van New York bezoekt. Na afloop kunt u nagenieten van een bijzondere vakantie in New York.